Om oss

Nettstedet eies av Nettopp AS org.nr. 998 139 651 mva.


På Internett siden 1999

Oppdragsmengden til 1001 Sang er stadig økende, og vi har vært så heldige å få tak i en meget dyktig og erfaren medarbeider som bor i Oslo. Dette gjør at vi kan ta på oss alle typer oppdrag året rundt, også i høysesongen.

Hvorfor nettbutikk?

Vi erfarte at mange ønsket å bruke ferdige sanger og taler, men at de samtidig ønsket en personlig vri på sangene. Derfor tilbyr vi også ferdige sanger som har personlige vers med forskjellig innhold, der du sletter de versene som ikke passer.

I flere av sangene nevnes jubilantens navn. For at sangen ikke skal halte når du bytter ut navnet, får du flere alternative verselinjer å velge mellom.

 

Vi som skriver for 1001 Sang

 

Sidsel - tale, sang

Sidsel – eier av nettstedet.
Fornøyde kunder sier.

Sidsel

har tidligere arbeidet som både førskolelærer, barnehagekonsulent, IT-konsulent, systemutvikler og naturterapeut. Hun har hatt flere lederstillinger, og hvor hun enn var, ble det mye humor og latter av hennes skriverier.


Sidsel driver flere nettsteder:

Konfirmasjonsdagen
Sanger og taler
50plussguiden
 
Merete - tale, sang

Merete – vår dyktige medarbeider
Fornøyde kunder sier.

Merete

har også allsidig utdannelse og yrkeserfaring, og hun har også innehatt lederstillinger med personalansvar.


Vår bakgrunn er til hjelp for oss i skriveprosessen

Det er en stor fordel at vi begge har jobbet mye med og blant mennesker i alle aldre.
Dermed har vi fått den nødvendige erfaring til å forstå hvordan forskjellige mennesketyper er.

Vi tilpasser det vi skriver til den enkelte, og det må bli store forskjeller når vi skal skrive for både f.eks. unge lastebilsjåfører og eldre foreningsdamer.

Folk uttrykker seg forskjellig, og det er vår oppgave å virkelig «se» den enkelte kunde, slik at vi skriver slik at ingen forstår at en tredje part har vært involvert.

Kunder som i utgangspunktet har vært litt skeptiske, blir gjerne overrasket over hvor personlig produktet blir, nettopp fordi vi er flinke til å lese mellom linjene og å til å få fram budskapet.

Vi har flere ganger gitt gode råd vedrørende taler og sanger på TV og i radio, aviser og blader! Les mer om dette på siden Presse.


1001 Sang drives profesjonelt og velorganisert. Derfor kommer fornøyde kunder tilbake – igjen og igjen.

 


Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart