Tilbakemeldinger Merete

Sanger fest

Her finner du mange forskjellige tilbakemeldinger enten det gjelder sanger fest, taler bryllup, sanger bryllup, taler til fest eller andre festsanger og festtaler.

Sanger fest

Tusen takk for kjempegod hjelp, gleder meg til å synge sangen til henne, selv om jeg vil skrike, spesielt i siste verset, men jeg har jo drahjelp i de andre.
Gerd

Tusen takk for super hjelp.. nå kan jeg bare justere litt, såe r den i boks.. DETTE VAR BRA! Jeg kommer garantert til å anbefale deg videre, og sikkert bruke deg ved andre anledninger..
Tusen takk..
Morten

Tale til brudgommen

Eg er heltmålløs. talen var kjempe fin og personlig.gleder meg til jeg ska holde denne for mannen min.
Hilde

Tale bryllup

Martin hilser at han er veldig fornøyd med talen, han også,akkurat som han skulle ha skrevet den selv sier han..... Tusen tusen takk! Nå får jeg sette igang med talen. Skal prøve å få det gjort imorgen....
Sonja

Bryllupssang

Bryllupssangen ble kjempefin,du fikk jo med alt jeg hadde skrevet opp. Jeg vil ha sangen slik den er.. Nå er jeg så lettet og glad. Det var jammen kjapt levert-tusen tusen takk:-)
Bente

Fest sang

Kjempebra, vi er storfornøyde med sangen du har skrevet for oss. Vi takker for all hjelp for denne gang - kontakter deg siden ved andre anledninger.
Marianne

Bryllupssang

Sangen ble kjempebra - ungene har allerede prøvesunget og det gikk kjempefint
Bjørg

Sangen er nå godkjent og den ble kjempebra.
Solveig

Konfirmasjon

Dette (diktet) var helt fantastisk!! Jeg har ingen endringer å gjøre på dette. Jeg er VELDIG imponert. åh, hvor glad jeg er for at jeg spurte dere om dette.
HJERTELIG TUSEN TAKK!!!!
Anne

Bryllupsang

Sangen du laget for meg var helt suveren!!! Kunne ikke blit bedre, og det er absolutt ingenting jeg kommer til å endre på! Pengene har jeg overført. De er jammen vel fortjent :)
Tusen takk! Takket være deg får min kommende mann en kjempefin sang i brylluppet vårt!
Eva

Konfirmasjonsang

helt fantastisk sang,meget bra..
ska syng sangen me full hals..sjøl om sangstemmen e meget dårlig..
e nesten helt stum..
Morten

Flere tilbakemeldiger – tale til fest, sang til bryllup, sang til firmafest o.l.

Er det mulig! Her kommer jeg hjem fra jobb, og sangen er unnagjort på bare noen timer.....

Og for en sang!!! Er så kjempefornøyd med hele sangen. Har sunget den gjennom en par ganger her,og den var lett og fin å synge.

Tusen takk ! dette var helt kanon! Du har truffet blink både med sang og tale, nå kan jeg endelig sove godt og glede meg til konfirmasjonen.
Synnøve

Den prologen er jeg så fornøyd med. Tenk at det går ann å få til slik på så kort tid. Har lest igjennom den flere ganger, og den skal jeg klare uten for mye snufsing.... Er helt sikker på at alle kommer til å bli innponert over den talen min!!!!
Irene

Tusen millioner takk for hjelpen Merete! Har konfirmant igjen om to år, da skal Endre til pers. Så hvis du fortsatt skriver, hører du garantert fra meg igjen da..... Takk for denne gang.
Kari

Hei og takk for sist!
Jeg fikk to sanger av deg tidlig i vinter, og det ble så stor sukse at jeg vil høre om du kan lage en ny. Det er søsteren til min kone som fyller 50 år.
Mads

Hei .Har lest sangen,den er kjempebra.Du har greid fint å flette inn alle stikkord på en sånn måte at det ser ut som du kjenner henne.Er så fornøyd.Pengene sender jeg imorgen over nettbank.Har en guttekonfirmant i juni så da kontakter jeg deg i god tid.
Inger

Hei. Vi er kjempefornøyd! Vi legger inn et godt ord dersom flere vi kjenner trenger hjelp(dersom det er ok for deg).
Jonas

Tusen takk! Den er nydelig! Vil gjerne trekke fra og føye til littegrann.. men sitter på jobb nå. Fikk ny jobb for noen dager siden. Vil gjerne ha hjelp til velkommen talen også.. melder om den og senere. Tusen takk! Du er flink..!

ps. Jeg har tipset min kommende mann om deg.. så det er ikke umulig at han også kontakter deg snart.
Ruth

Hei,tusen takk, den ble kjempefin !!!!!!!! Veldig godt fornøyd!!!!Gleder meg til å få "tatt den i bruk": Du er kjempeflink!!! Det kan nok hende jeg tar kontakt ved en senere anledning,nå vet jeg hvor jeg skal henvende meg.
Martha

Ja nå er jeg fornøyd,dette ble bra,jeg skulle ønske du kunne vært med meg å synge også! Jeg sender pengene så snart jeg får anledning.Det kan hende jeg må ta kontakt en annen gang,det er flere konfirmanter.det har vært veldig hyggelig å snakke med deg.Så JEG SIER TUSEN TAKK FOR DENNE GANG.
Elisabeth

æ har sagt de beste ordene til nesen alle jeg kjenner om deg og hvor du har hjulpet meg med sangene. Jeg har sagt hvis dem noen gang skal ha sang, tale, dikt ol så skal dem bare kontakte deg. :):) Jeg er så glad jeg fant deg, hi hi……
Du er super.
Tusen Takk
Sangen ble mye mere lik dem hehe
Beate

Tusen takk for talen, den var nydelig, og nå griner jeg……………..

Hei Merete, Tusen takk flott levert! Du har reddet den dagen for meg som jeg nå kan gå trygt i møte. Jeg setter inn penger på din konto straks, Ha et kos selskap i aften og fortsatt en god dag,
Det ble kjempebra! Tusen takk.

Jeg går og nynner og synger på den om dagene....hehe...den sitter som et skudd nå ;o)
Takk igjen.
Hege

Jess J nu ble det helt perfekt!!! Tusen hjertelig takk!!! Gleder meg til å la guttan på jobben få se og prøvesynge den i morra…skal få de til å øve slik at de kan ta skikkelig i når de har avslutningsfest…er sikker på at Einar kommer til å bli kjempeglad!!!

Jeg er mållaus..du er bare så flink!!!! Det eneste som ble feil er at det er Irene som er yngst…så hvis det går å fikse på det blir det perfekt!

Ja, nå er omsider konfirmasjonen overstått...
Tusen takk for jobben !!!
Dette var faktisk første gangen i mitt liv at jeg har holdt en tale.....men egentlig var jeg ikke så nervøs fordi jeg visste at jeg hadde en bra tale :).(takk igjen).
Etter litt "pynting" og "ommøblering" her og der satt den perfekt.
Vedkommende som skulle holde tale etter meg sa følgende: Ja, det blir nesten håpløst å matche det der..." Sistemann sa..."det er jo ikke noe mer igjen, du har jo tatt alle poengene"....så det kan jo virke som om dette ble en veldig bra tale.
....Men ingen vet jo at jeg fikk rimelig god hjelp av deg ;-).
Nå er det 3 år til neste konfirmasjon....kanskje du hører fra meg igjen?
Robert

Tålmodigheten...? Det gikk jo utrolig kjapt.... Og for en tale. Den er jo helt utrolig!!!!!! Jeg har lest den mange ganger.Den er akkurat slik jeg ønsket!!!!! Første gangen måtte jeg felle en liten tåre.....Du har reddet meg:) Jeg får nok ikke takket deg nok.... Tusen hjertelig takk!!!!!!!
Per

Noe sent , men desto bedre, prologen fra bestefar og (bestemor) til konfirmanten, satt som et skudd INNER TIER.
Robert

Hadde ikke regnet med så rask leveranse, så jeg har ikke sett mailen din før nå, men du verden …… blei helt satt ut selv og fikk frysninger på ryggen når jeg leste talen…… foreløpig ser det veldig bra ut og er veldig fornøyd så langt, er usikker på om det trengs å gjøres noen endringer….eventuelt om du har noen forslag om hvordan øyvind kan bidra i talen, eks introdusere eller bare si noen få ord, strengt tatt ikke nødvendig, men kunne vært litt morsomt….

Halloen!!! Som du kanskje har merket har jeg betalt for prologen-) Jeg brukte en del tid på å lese gjennom den flere ganger og jeg er godt fornøyd! Nå er jeg veldig spent på responsen i bryllupet! Tusen takk for hjelpen.

Flott levert - min mor var imponert både over hva du fikk til av så få stikkord og over hvor fort du klarte det.

Tusen takk for en kjempefin tale. Vi fikk nesten tårer i øyne når vi leste den. Er glad jeg endelig søkte hjelp til å skrive. Takk også for rask levering, hadde ikke forventet at du skulle skrive den i pinsen. Vi kommer til å anbefale deg for alle kjente som trenger hjelp til taler eller sanger.
Rolf

Tusen takk for en helt nydelig eventyr tale! Gleder meg til å presentere den på Henriettes konfirmasjonsdag!

Hej Merete - TALEN var KANON - den blev bare så god - og der var flere, der sagde at det var en fantastisk tale jeg holdt til min mand. TAK.

Hei. Tusen takk for rask levering...Synes eventyret ble kjempebra jeg:0) Pengene kommer om ikke lenge. Takk for veldig god hjelp. Nå er det en bekymring mindre:0)

Hei, Merete! Sangen er helt fantastisk, tårene trillet da jeg sang den for meg selv. Du har fått med mer enn jeg trodde var mulig. Tusen takk for all hjelp, setter pris på at du kunne gjøre det på så kort varsel.
Linda.

Tusen takk :-)) Nå er sangen ferdig og jeg er kjempefornøyd :-) Helt utrolig at du klarer å få det så personlig. Tusen takk igjen.

Topp, føler jeg har et bra utgangspunkt for å ta dette videre slik at den blir ytterligere mer personlig........
Og; takk for rask håndtering :-)
Eva

Tusen takk for kjempeflott tale. Jeg må si at vi begge ble veldig beveget og tårene rant som en bekk fra oss begge vi er kjempefornøyde.
Jeg synes det var helt topp å få hjelp for å få sagt det jeg har lyst til å si og det har vært veldig viktig for meg, for jeg er utrolig glad i barna mine men Jonatan er nok litt spesiell
for meg av en eller annen grunn.
Tusen takk atter engang.
Stooooooor klem
fra Ingrid

Kjempe bra tale! Jeg må nok bearbeide den litt slik som jeg gjorde med den forrige. Men dette var veldig bra.. Tusen takk! Pengene er på vei inn på konto!!

Tusen takk!! Sangen var kjempefin - også så raskt levert. Imponerende!!


Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart