Tale fest

Tale fest

Dersom du har søkt på ordene tale fest, er du kommet til rett nettsted. Skal du skrive en tale til fest, kan du få den nødvendige inspirasjonen eller hjelpen hos 1001 Sang – tale fest.

Ingen skikkelig fest uten en tale til den som fyller år! På denne siden finner du et utdrag av en tale som er skrevet til en kvinne som fyller 60 år.

Du kan her også få inspirasjon til å skrive en 40 års tale, 50 års tale eller om så var, en 70 års tale.

Når du selv skal skrive en tale til fest, må du huske på at en tale ikke skal være en CV! Det er ikke nødvendig å liste opp alle egenskapene ved personen. Det viktigste er å belyse egenskaper som du setter pris på ved personen, og/eller egenskaper som han eller hun kan ertes litt for. Det beste er når vi ler med vedkommende, ikke av ham eller henne.

Husk at en tale sjelden kan bli for kort, og hvis du gruer det til å holde talen, er det mye bedre med en kort tale enn en lang tale.

Vi skriver gjerne en tale for deg. Ta kontakt!

Du kan også finne mange sanger og taler i nettbutikken. Dersom vi ikke har det du er ute etter, ta kontakt, så skriver vi kanskje den til nettbutikken.

Tilbake til Eksempler.

Tale fest – bursdag

Fest tale

Kjære Britt, kjære min gode venninne og sjelefrende gjennom 10 år.

Ja, tenk nå er det 10 år siden vi møttes i Sirdalen på kurs. 10 siden da en rødhåret, energisk og lattermild Britt kom feiende inn i kursrommet der vi andre satt.

Nå kan jo folk undres over at vi satt mens du kom feiende inn??? Eller kanskje de ikke undres, for de kjenner deg jo alle som én.

Og du unnslo deg ikke i Sirdalen heller. For du fikk tidlig vist hvem du var. Dvs du viste ikke hvem du var, for det kommer vel ikke som noen bombe at ingen Britt viste seg da vi startet på kurset . Vi var bare 6 deltakere, så at én ikke dukket opp, var ganske synlig.

Hadde vi kjent deg da, hadde vi nok ikke blitt så bekymret, for da hadde vi forstått at du sikkert hadde forvillet deg i en eller annen bygd på veien til det for deg så ukjente Sirdalen.

Men som dere vet, er Britt ikke slik som andre. Hun kommer ikke en time eller to for sent. Nei, når hun gjør noe, da skal det gjøres skikkelig, og det gjorde hun denne gangen også. Og det så ettertrykkelig! Hun sørget for å forville seg så grundig at hun måtte overnatte på veien og kom nesten ett døgn for seint til kurset.

Og hvis noen skulle trodd at dette var en engangsforeteelse, så ble deres oppfatning gjort ettertrykkelig til skamme.

For senere har det gjentatt seg og gjentatt seg.

Ja, det å finne veien, har aldri vært så lett for Britt. For det finnes jo så mange veier, så mange muligheter. Verden ligger bare der og venter og det er bare å kaste seg utpå.

Og at det ender med noen drabelige mageplask iblant, er ikke til å skjule. For det er aldri kjedelig rundt Britt. Når du tror at du har henne én plass, så VIPS er hun på et helt annet sted. Hun ser gull der andre ser gråstein, hun ser utfordringer der andre ser problemer, og hun ser spennende prosjekter der andre ser massevis av slit.

Les hele talen

Velkommen til 1001 Sang – tale fest.


Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart