6 taler til jente

Fra foreldre, faddere, slekt

Seriøse taler, humoristiske taler, eventyrtale. Her finner du mye for enhver smak.


kr 299,-
Utdrag fra et par av talene:

For nå har de SÅPE og REALITY-TV. Der får de vite ALT. Der er det lite som overlates til fantasien!

Så du, kjære Anne, er godt forberedt til voksenlivet. Men husk det, at TV overdriver veldig for å gjøre det spennende. Jeg håper at du ikke går rundt og tror at folk oppfører seg slik i virkeligheten! Og for all del – ikke begynn å oppføre deg slik! .............

For du Eva – du er ikke som «alle andre». Du er unik, og med dine evner og anlegg vil du komme langt på ditt område. Og om du ikke når så veldig langt, så gjør ikke det så mye, bare du gjør ditt beste.

For det er når man gjør sitt beste, at man har mulighet til å bli lykkelig. Når man gjør ting halvhjertet – slik som for eksempel når du gjør leksene – så er alt pyton.
...

Og hvis du også hjelper andre til å bli glade og lykkelige, så vil du få det fantastisk, for tenk å være omgitt av bare blide mennesker??? Det hadde vært noe, det!
...


Her kan både foreldre, én av foreldrene, faddere og annen slekt finne mange gode formuleringer de kan flette inn i sin egen tale. De ferdige talene har vi gjort mest mulig generelle, slik at du kan bruke store deler av dem uten å måtte omskrive dem.


Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart