5 (6) taler til gutt

Fra foreldre

Seriøse taler og humoristiske taler. Her finner du mye for enhver smak.


kr 299,-
Utdrag fra et par av talene:

Nå er det jo slik at du på denne dagen både skal få ris og ros, og jeg vet ikke hva du gruer deg mest til. For det er ikke alltid så lett å få mye skryt når man er konfirmant. Det kan jeg skrive under på!

Du skulle bare hørt på talene da jeg ble konfirmert!!! Ja, du aner ikke hvor mye skryt jeg fikk! Det var så mye at jeg ble lyserød langt utover øreflippene. Men så var det jo ekstra mye å skryte av også da.

Jeg ser du sitter og flirer – du tror visst ikke helt på det jeg sier? ;o)

.............

For du Kristian – du er ikke som «alle andre». Du er unik, og med dine evner og anlegg vil du komme langt på ditt område. Og om du ikke når så veldig langt, så gjør ikke det så mye, bare du gjør ditt beste.

For det er når man gjør sitt beste, at man har mulighet til å bli lykkelig. Når man gjør ting halvhjertet – slik som for eksempel når du gjør leksene – så er alt pyton.
...

Og hvis du også hjelper andre til å bli glade og lykkelige, så vil du få det fantastisk, for tenk å være omgitt av bare blide mennesker??? Det hadde vært noe, det!
...


Her kan foreldre/én av foreldrene finne mange gode formuleringer de kan flette inn i sin egen tale. De ferdige talene har vi gjort mest mulig generelle, slik at du kan bruke store deler av dem uten å måtte omskrive dem.


Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart