Fra foreldre

Til bruden - morsomme og seriøse taler.

4  taler. Du får også med 5 sider med avsnitt som du kan flette inn talen din. Med så mye å velge mellom, vil du lett kunne lage en tale som passer deg perfekt.

Det er lagt vekt på at de ferdige talene skal være lette å redigere. Talene kan tilpasses mange forhold og mange typer mennesker.

Talene er både til brud og brudgom, men med hovedvekt på brud.


kr 299,-
Mer om talene:

1. Enkel og grei, humoristisk tale – Det er veldig lett å omskrive brudens og brudgommens egenskaper – Vær rause med hverandre og heng dere ikke opp i bagateller.

2. Rolig og sindig mann – Sta og energisk brud – Motsetninger tiltrekker hverandre – Forslag til kristen avslutning.

3. Bruden omtales som en solstråle – Ærekjær og pliktoppfyllende – Brudgom er tålmodig, snill og omtenksom – Noen gode ord til svigerfamilien til datteren.

4. Brud er huslig – Søsken nevnes – Flink på skolen – Har fått drømmejobben – Kjøpte leilighet – Begge liker å være i aktivitet – Felles interesser – Gir hverandre rom til å gjøre ting utenom parforholdet.

5. Kort og grei tale – Brud har godt humør og er snill og hjelpsom.

6. Bruden har fått prinsessebryllupet hun har drømt om – Bruden rolig og sindig – Motsetninger tiltrekker hverandre – De har hus og to barn.

7. Passer ikke det ovenforstående, så får du mange sider med flotte avsnitt som kan flettes inn i talen.

Tips: Ta utgangspunkt i én av talene og flett inn avsnitt fra andre taler. Det beste er om du også skriver noe selv, men talen bør ikke bli for lang.
Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart