Adjektivhistorie, leirskole

Morsom historie som handler om konfirmasjonsforberedelser.

Det fortelles om leirskolen, og historien handler om ting som ungdom vil kjenne seg igjen i, som f.eks. opplasting av bilder til Snapchat. Dette kan presenteres som en morsom tale fra konfirmanten.

Historien kan brukes som den er, men du kan også med letthet sette inn noen ekstra linjer for å tilpasse den til din egen situasjon.

Du får også med en del forslag til adjektiver som du kan lese opp, slik at dere lettere kommer i gang.kr 75,-
Utdrag

For å få konfirmere oss måtte vi delta på _______________________ samlinger og reise på en _______________________ leirskole. Vi reiste til _______________________ [stedet for leirskole]

for der skulle det være så _______________________ pent. For å komme til _______________________ [stedet for leirskole], måtte vi kjøre _______________________ langt i en _______________________ buss.

Historien kan eksempelvis begynne slik:
For å få konfirmere oss, måtte vi delta på merkelige samlinger og reise på en utmattende leirskole. Vi reiste til hylskrikende Voss, for der skulle det være så spøkelsesaktig pent.

For å komme til rødhårete Voss, måtte vi kjøre ekstremt langt i en lattervekkende buss. Siden bussturen var så suppespisende lang, brukte vi tiden til å ta hylende bilder av hverandre, jamrende reiseledere og blåspraglet natur. Bildene ble selvfølgelig delt på surmulende snapchat til alle som var med og til alle andre hulkende mennesker som vi kjenner.Vi aksepterer

logos logos
Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart