Brudgommens tale

 
Bryllupssanger

Har du søkt etter «tale brudgom», «brudgommens tale» eller «tale til bruden», har du kommet til rett sted.

Å skrive brudgommens tale, kan være vanskelig. Det stilles store forventninger til denne talen, da dette regnes som en av hovedtalene.

Litt om innhold

Denne talen skal være en tale til svigerfamilien, såvel som en tale til bruden. En slik tale skal helst inneholde både litt fleip og litt alvor, og her gjelder det å tenke på både hva du vil formidle om bruden til gjestene og hva du ønsker å formidle av gode ord til bruden.

Når du skal være morsom, er det flott om du klarer å bruke litt selvironi. Bruden kan også ertes litt for sine særegenheter, men her må du tenke på hvor mye hun vil tåle av fleip og erting.

Når du skal tale til bruden, er det viktig å tenke på at du kan bli veldig lett rørt i en slik stund. Det er ofte ikke før du står framfor forsamlingen at du kjenner at følelsene strømmer på. Ord som i utgangspunktet ikke var tenkt å virke rørende, kan plutselig bevirke at tårene pipler ut av øyekroken.

For å unngå dette, er det viktig at du tenker gjennom hvor sterke følelser du ønsker å formidle til bruden i bryllupet. Noe passer det best å ta på kammerset, men her er vi forskjellige.

Uansett bør du også krydre talen med lystige replikker eller historier, slik at stemningen løsner litt.

Dersom du synes det er vanskelig å holde en vanlig tale, kan talen lages på rim eller som en fortelling eller et eventyr.Vær kort når du skal tale – det styrker ordets makt.
Jo mindre det blir pratet – dess mer blir det sagt.

 

 

Fortell foreldrene om hvor flott datter de har

 

 

Fortell bruden hvor stor pris du setter på henne!
 

Kjøp en talepakke

Kjøp brudgommens tale
 

Eksempler

Bryllupssang

Kanskje du har lyst til å ta en titt på Haakon Magnus sin tale til bruden? Den er på 584 ord – noe som er litt kort, men det kan også være en passende lengde på en tale.
Last ned [Bryllupstalen til Mette Marit]

Dersom du ønsker å se litt på bryllupstalen som Ari Behn holdt for Märtha, kan du se her: Tale til bruden

Ferdige taler 

Det er mulig å kjøpe en samling «brudgommens tale» i nettbutikken til Munter.no. Disse kan du bruke som utgangspunkt for din egen tale. Du kan laste ned med én gang du har betalt.Eksempler kan hjelpe deg i gang.

 

 

 

Vi har gratis eksempler.

 

 

I nettbutikken kan du kjøpe flere taler.

 

 

Vi hjelper deg gjerne med «brudgommens tale».

Når vi skriver en tale, tar vi utgangspunkt i de opplysningene du gir oss. Vi er vant til å skrive for mange typer mennesker, så du kan være trygg på at vi ikke skriver noe som du ikke kan bruke.

Brudgommens tale
  • Du sender oss opplysninger i en vanlig e-post
  • Du betaler når du er fornøyd med resultatet.
  • Vi anbefaler deg å jobbe litt med talen etterpå, fordi vi umulig kan gjøre talen helt skreddersydd. Du må selv sørge for at talen ikke inneholder ord og vendinger du ellers ikke bruker.
  • Med en slik tale, vil du føle deg trygg!

Du kan også få skrevet en sang som du kan kombinere med en veldig kort brudgommens tale.

Du kan for eksempel takke alle for at de kom, og si at du har mye du vil si til bruden, men at du vil ta det i en sang i stedet for å holde en tale. Da har du oppfylt dine plikter på en elegant måte! ;o)

Ta gjerne en titt på mange av de gode tilbakemeldingene vi har fått fra fornøyde kunder.

På sangerogtaler.no kan du lese mer om brudgommens tale.

Takk for at du besøker 1001 Sang!

Brudgommens tale

 Det er ingen skam å få hjelp!

Du gir oss momentene og vi syr dem sammen.

 

Føl trygghet på den store dagen din!

 

 


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart