Tale fra forlover

 

 

Tale fra forlover

Dersom du skal holde en forlovertale, har du forholdsvis frie tøyler. I en tale fra forlover skal du selvfølgelig gratulere brudeparet og ønske dem alt mulig godt for framtiden, og du skal takke for det ærefulle oppdraget du har fått.

Tale fra forlover – innhold

I en bryllupstale fra forlover bør du også takke for et godt vennskap og si noe om at du håper kontakten vil være like god i årene framover.

I talen skal forloveren også beskrive brudgommen/bruden slik som han/hun har opplevd ham/henne, og da gjerne trekke fram noen karaktertrekk eller vaner/uvaner som andre kan kjenne igjen. 

 

Beskriv brud/brudgom slik du kjenner vedkommende

 

 

Forlovers tale kan inneholde noen avsløringer

Det forventes ofte at forlovers tale inneholder noen «avsløringer» og/eller noen morsomme episoder dere har opplevd sammen.

Forlovers tale

Husk at det er mange som holder tale til bruden/brudgommen, så forloverens oppgave er å trekke fram sin oppfatning av bruden/brudgommen, og de opplevelser de har hatt sammen. Kunsten i en «tale fra forlover» er ikke å si alt – kunsten er å velge ut det vesentligste.

Mye av det du ønsker å si til bruden/brudgommen, kan du si på enerom. I en «forlovers tale» skal du også ta hensyn til at gjestene ikke skal kjede seg.

Dersom du ikke finner noe morsomt du kan trekke fram i talen til brudgommen/bruden, kan du gjerne bruke selvironi eller bruke noen fengende sitater.

 

Hvis du har mest lyst til å holde en seriøs og følsom forlovertale, må du ha i tankene at både du, brudgom og brud kan være veldig lettrørte. Det skal kanskje ikke så mye til før tårene drypper. De vil sikkert sette stor pris på at du har noen humoristiske innslag i talen, slik at de også kan le litt.

Forloverens tale kan også være en tale om vennskap. Noen ganger blir man spurt om å være forlover til en person man ikke kjenner så godt, og da er det godt å ta med noen generelle ord og vendinger.Evt. avsløringer må være noe man kan le av
- ikke noe som gjør brud/brudgom kjempeflaue

 

 

Ferdig tale fra forlover

Du kan kjøpe tale fra forlover i nettbutikken Munter.no. Disse kan lastes ned med én gang du har kjøpt dem. Du må bearbeide talene selv, og er du ikke vant til å skrive tale, er det kanskje bedre å få en spesialskrevet «forlovers tale»?

Da er det veldig enkelt for deg å gjøre de små rettelser som skal til for at talen passer perfekt til din situasjon. Vi er vant til å skrive for alle typer mennesker, så du kan være trygg på at talen ikke vil føles «fremmed».

På siden Eksempler, finner du utdrag av noen taler fra forlovere.


Kjøp en talepakke med ferdige taler

Kjøp taler til bryllup


 

 

Bli inspirert av våre ferdige taler.

 

 

Spesialskrevne forlovertaler

  • Gi oss informasjon i en e-post (evt. over telefon)
  • Betal når du er fornøyd
  • Bytt ut ord og vendinger som du ellers ikke bruker
  • Det er ingen som ville gjette at du ikke har skrevet talen selv
  • Priser og betingelser finner du øverst i menyen til venstre

 

Takk for at du besøker 1001 Sang – tale fra forlover

 

ForlovertaleDet er lurt å be om hjelp til talen.

Du kan da senke skuldrene i trygg
forvissning om at talen er bra!

 

 


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart