Bursdagstaler

 
Bursdagstaler 60 år

I en bursdag holder ofte jubilanten en velkomsttale, mens gjestene holder tale for jubilanten. Dersom jubilanten er kommet litt opp i årene, finnes det mange gode sitater om alder, som man kan spinne rundt. På denne siden vil det etter hvert komme mer stoff.

Bursdagstale 50 år

Når man skal holde en 50 års tale, har man som regel mye å spinne på. Når jubilanten er blitt 50 år, har man ofte en stor fest for familie og venner. Da koster lysene på kaken mer enn selve bursdagskaken, og røykvarslerene utløses som regel når lysene blåses ut. Men riktig gammel er man ikke før man ikke lenger sover sammen med tennene sine.

Husk at en 50 års tale kan bli riktig morsom, selv om du ikke kjenner 50 åringen så godt! En «tale 50 år» kan sprites opp med mange gode sitater. Vi hjelper deg gjerne med dét.Bruk gjerne sitater om alderdom

 

Bursdagstale 40 år

Skal man holde en 40 års tale, kan det være morsomt å spinne litt rundt 40-årskrisa. Har jubilanten kjøpt noe nytt, som kan tilskrives «krisa»? Det kan være motorsykkel, men kan også være et nytt kjøkkenredskap. Dersom du klarer å finne på noen finurlige betraktninger om noe vedkommende har kjøpt eller gjort, så kan det vekke stor jubel.

En 40 års tale kan bli veldig morsom, men husk at det kan være like fengende om du holder en seriøs «tale 40 år». 

 

40-årskrisen kan det være mye å si om

 

Bursdagstale 60 år

Dersom man skal skrive en 60 års tale, har bursdagsbarnet levd såpass lenge at det ikke skulle by på problemer å finne stoff til 60 årstalen. Hvis det ikke er så mye morsomt å trekke fram, kan man gjerne spinne litt på dette med alder.

Når det gjelder menn, så kan man f.eks. se at de er gamle når de ser på menyen før de ser på den kvinnelige kelneren.

Når det gjelder 60 år gamle kvinner, har de det mye bedre nå enn tidligere. Nå kan de for eksempel gå trygt ute om natten, for det eneste en skurk nå er ute etter – det er lommeboka!Morsomme betraktninger om det å bli gammel, er alltid vellykket

 

Få hjelp til talen

Vi skriver gjerne en tale for deg, og når du har bearbeidet den noe, er det ingen som vil gjette at du har fått litt hjelp. Spesialbestilling.

Du kan også finne ferdige taler i nettbutikken. Bursdagstaler.

Utdrag fra en tale til bursdag

Her kan du finne kanskje finne litt inspirasjon til din egen tale? Eksempler

Bursdagstaler får du hos 1001 Sang


 

 

 

Søk gjerne hjelp til å få skrevet talen

 

Bli inspirert av ferdige taler

 


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart