Damenes tale

Damenes tale

Damenes tale (tale for damene) skal være morsom, men samtidig skal den også være en hyllest til damene. Mange liker at en slik tale er litt «på kanten», men man bør jo se an sitt publikum før man boltrer seg altfor fritt!

Damenes tale på firmafest

Er det på en arbeidsplass, kan kanskje en del interne ord og uttrykk brukes om kvinnen? Man kan også bruke en morsom historie eller vits som passer til miljøet eller arbeidssituasjonen.

Hvis du jobber i et regnskapsbyrå, kan du gjerne ta opp dette med kvinner og innkjøp. Det at det er umulig å overbevise en kvinne om at selv et røverkjøp koster penger, er noe alle menn har erfart.

Så kan man kanskje fortelle om mannen som hadde vunnet i lotto, og ba konen pakke kofferten så fort hun kunne. «Hvor skal vi reise?», spurte hun. «Skal jeg pakke klær for varme eller kalde dager?» «Pakk alt», svarte han. «Du skal ut av huset, for nå har jeg råd til en betalt hushjelp!»

Damenes tale julebord

Skal du holde damenes tale på julebord, trenger du ikke å si noe om julen. Du kan evt. endre en vits til en julevits. Du kan også si noe om at kvinnene gjør alt mulig for å beholde utseende, mens vi menn tar det mer med ro.  Mens kvinnen bare har én alder, har vi menn hele fem!

Damenes tale

1) Han tror på julenissen.
2) Han tror ikke på julenissen.
3) Han kler seg ut som julenissen.
4) Han ser ut som julenissen.
5) Han tror han er julenissen.

 

 

Besøk gjerne nettstedet sangerogtaler.no. Der vil du finne mer informasjon om Damenes tale.

 

Trenger du hjelp til «Damenes tale»?

Vi selger ferdige taler i nettbutikken.

Vi skriver også på bestiling. Klarer du ikke å skrive selv, kan du be oss om hjelp til dette. Når vi får din bestilling, skriver vi en morsom tale som er tilpasset din situasjon. Vi får svært mange gode tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart