Herrenes tale

 

Herrenes tale

Herrenes tale – tips og råd

Herrenes tale (tale for herrene) forventes å være morsom, men den skal også være en hyllest til mannen fra kvinnen. Mange liker at den er litt «på kanten», men her bør man se an sitt publikum før man boltrer seg altfor fritt og uhemmet!

Noen vil kanskje ønske å holde en mer seriøs Herrenes tale der de snakker mest om mannens gode sider. De trekker da gjerne fram alle de karaktertrekk som kvinnen setter pris på, for eksempel mannens styrke, hans evne til å se de store trekk og ikke grave seg ned i detaljer, slik som kvinnene gjerne har en tendens til å gjøre. 

Det kan være vanskelig å holde en seriøs tale, da de fleste forventer at talen skal være morsom. Velger du å ha en seriøs vinkling, kan du underholde forsamlingen ved å fortelle en liten historie eller to, og du kan også krydre talen med noen gode sitater. Det viktigste er at du er underholdende.  

Herrenes tale julebord

Skal du holde en herrenes tale på julebord, gjelder de samme prinsipper som ellers. Du kan evt. bringe inn noe julevitser, som f.eks. at noen gikk ut med søpla uten at kvinnen i huset ba om dette. Var dette mannen i huset eller julenissen? Riktig svar er "julenissen" for en slik mann eksisterer ikke.

Kjøp herrenes tale
 
 

Les mer om Herrenes tale på sangerogtaler.no. 

 

Trenger du hjelp til «Herrenes tale»?

Vi har ferdige taler til salgs i nettbutikken.

Vi kan også hjelpe deg med å skrive en tale som er tilpasset deg og den festen der du deltar.  Vi har flere års erfaring i å skrive slike taler. Enten det er et bryllup, en 50-års bursdag, en firmafest eller et julebord, så kan vi tilpasse humoren og innholdet til den aktuelle situasjonen. Se våre betingelser under Spesialbestilling.

 

 


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart