Bursdagssang

Enten man feirer sine 40 år, 50 år eller 60 år eller mer, vil en bursdagssang være en flott gave. Bursdagssanger skaper en hyggelig stemning rundt festbordet, og de kan være et godt supplement til eller en erstatning for taler.

40 år – bursdagssanger

40 år

40 år er ingen alder, men for mange er det vanskeligere å fylle 40 år enn det blir å fylle 50 år.

Det er ikke for ingenting at det er noe som kalles for 40-årskrisa, og dersom jubilanten har noen av disse symptomene, er det bare å dra dem fram.

Dersom 40-åringen er litt hårsår, går det godt an å fleipe med seg selv, og er du selv litt eldre, kan du komme med gode råd omkring dette å bli eldre.

Dersom du synes det er vanskelig å komme i gang med å skrive sangen, kan du ta utgangspunkt i en ferdig sang som du kan kjøpe i nettbutikken vår. Her finner du også sanger, som du kan bruke uten å måtte tilføye noen vers på egen hånd.

50 år – bursdagssang

50 år

Når man fyller 50 år, samler man gjerne en rekke gode venner og slektninger til en bursdagsfest. Da er tiden kommet for å mimre litt om gamle dager og gjerne trekke fram morsomme episoder man har opplevd sammen.

Den som fyller 50 år, har gjerne alt han/hun trenger av gods og gull, og da kan det å finne en bursdagsgave volde litt hodebry. Hvorfor da ikke gi ham eller henne en bursdagssang? For den som ellers ikke hadde holdt noen tale, vil dette være en flott gave – et bidrag som blir husket i mange år framover.

Dersom du kjenner julianten godt, pleier det ikke være så vanskelig å finne momenter som kan tas med i sangen. Du kan spinne litt på det å bli gammel, og trekke fram dine egne plager, hvis du da er på samme alder. Du kan også finne ferdige bursdagssanger på nettet, der du kan tilføye noen helt personlige vers.

Dersom du tar en titt i nettbutikken vår, vil du finne flotte bursdagssanger du kan bruke – både som utgangspunkt for din egen bursdagssang, eller i sin helhet.

60 år (eller 70 år) – bursdagssanger

Når man fyller 60 år, har mange allerede begynt å føle alderdommens plager. Da er det ikke lenger fullt så morsomt når noen fleiper om rynker, grått hår og andre skavanker.

I en bursdagssang til en som fyller 60 eller 70 år, kan man trekke fram gode minner, men gjerne sette ting litt på spissen.

På siden 50 år vil du finne mange nyttige tips til festen.

På siden Eksempler kan du se eksempler på noen bursdagssanger.


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart