50 år

 

50 år – feire bursdag.

50 år

Når man fyller 50 år, ønsker mange å feire alle sine venner og alle sine 50 år med en fest. Og husk – det er sunt å feire bursdag! Statistikken viser nemlig at de som har feirer flest bursdager også er de som lever lengst! ;o)

Det å planlegge en 50 årsfest er ikke alltid så lett, men på nettstedet Festplanlegging, kan du få mange gode idéer.

Temafest kan du lese om forskjellige tema man kan spinne på i selskapet. Ellers er det mange utenlandske nettsteder med gode tips og ideer.

Serviettbretting – gode lenker

Et flott oppdekket bord kan bli enda flottere hvis du går inn for å lære deg serviettbretting. Det å brette servietter er ikke så vanskelig, og her kan du få både tegninger og videoinstruksjoner som gjør det lett for deg å brette servietter.

Borddekking

Hos Duni kan du finne mye inspirasjon når det gjelder festbord.

Sanger og taler – 50 år

Kongene gjør det, statsrådene gjør det – så hvorfor ikke du? La andre skrive talen din, så kan du heller konsentrere deg om å finne fram momentene. Når du til slutt legger siste hånd på verket, blir talen akkkurat så personlig som du ønsker at den skal være.

Garanti! Vi jobber med oppdraget til du er fornøyd, og du betaler selvsagt ikke før du har godkjent produktet.

Dersom du ønsker å skrive sangen eller talen din selv, finner du mange gode tips og råd her på 1001 Sang.

Underholdning – 50 år

Hvorfor ikke be gjestene om å ta med en vits, historie, allsang el.l.? På en fest der kanskje ikke alle kjenner hverandre, kan litt underholdning løse opp på stemningen.

Morsomme taler og sanger er også god underholdning, og hos 1001 Sang kan du få kjøpt gøyale «Takk for maten taler», «Herrenes tale» og «Damenes tale». Dersom du tipser aktuelle gjester om denne muligheten for å kjøpe ferdige taler, tar de sikkert på seg oppgaven med glede.

Hva skjedde for 50 år siden?

50 år

Det kan være morsomt å ha et innslag om hva som skjedde for 50 år siden. På nettstedet https://takemeback.to/ får du se hvordan verden var akkurat på fødselsdatoen din. Hvilken musikk hørte folk på, hvilke filmer så de og hvordan så stjernehimmelen ut? Du får også se gamle aviser utgitt i fødselsuken din.

 

Nyttige lenker

Selskapsleker

Enten elsker man selskapsleker, eller så hater man dem. Uansett kan det få opp stemningen, selv om mange i utgangspunktet er negativt innstilt til dette.

 

Gaveideer – 50 år

Når man er 50 år, har man som regel alt man trenger. Hvorfor ikke be alle gjestene om å ta med seg hver sin vinflaske av den vinen de selv liker best? Det å velge ut et veldedig formål gjestene kan donere til, kan også være vellykket. Da slipper gjestene å vri hodet for å finne på en gave!

Sanger og taler

Du finner mange ferdige sanger og taler på Munter.no. Du kan også bestille en sang eller tale spesielt for din jubilant.

Jubilant mann

Jubilant kvinne

Festbord

Skal du ha fest, kan du kjøpe alt du trenger til festbordet hos Selskapsshop.no.

Selskapsshop

Takk for at du besøker 1001 Sang – du som skal feire 50 år!


Opphavsrett © 2012 1001sang.no. Designet av Kloner AS, Drives av Zen-Cart